Carnaciori de porc in sos de rosii

de Adele in Porc, 24 Aug 2014 | 3468 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati proaspeti de porc.
  • 2 catei de usutroi.
  • 3 linguri ulei de masline.
  • 50 ml de vin alb/rosu.
  • 500 ml suc de rosii.
  • sare.
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de porc in sos de rosii:

Punem o tigaie pe foc cu ulei si usturoiul intreg ,pe care il prajim usor pe ambele parti dupa care il scoatem,punem si carnatii si ii sigiliam pe ambele parti ,dupa care turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora ,adaugam sucul de rosii potrivim de sare si piper ,acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit pentru 20 de minute .

Se poate servi cu garnitura de cartofi ,orez sau paste.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti folosi si busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]