Sunca fiarta in zeama de varza

de Sim0na in Porc, 6 Mar 2013 | 10338 vizualizari

 

Da, stiu, nu vine Craciunul :) dar sunca merge oricand, nu?!

 

INGREDIENTE

  • o bucata sunca porc proaspata
  • cca 1 litru zeama de varza
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • foi de dafin
  • boia dulce
  • 5-6 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca fiarta in zeama de varza:

Zeama de varza se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cimbru si fulgii de ardei. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca proaspata si se lasa la fiert cca 15 minute. Nu mai mult ptr ca sunca se inmoaie prea tare.

Se scoate din zeama, se lasa sa se racoreasca putin (cat sa fie mai usor de manevrat), si presara boia dulce si se freaca cu usturoiul pisat.

Se lasa la rece, si apoi se consuma cu mareee pofta!!  

Va invit la sunca cu branza de burduf si paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

06.03.2013, 21:01

bine ca ne-a lasat sunca asta inainte de-a pleca ))

Rocsi 1

06.03.2013, 21:04

Mama facea tot asa in timpurile in care mancam..Era asa gustoasa!

mamaieelena 1

06.03.2013, 21:41

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca fiarta in zeama de varza, cu usturoi si boia de ardei