Preparare
Se taie ceapa si usturoiul nu foarte marunt si se pune la prajit in ulei.
Cand ceapa s-a facut cristalina se adauga morcovul si ardeul taiat bucatele.
Se adauga si muschiul de vita presarat cu sare si se lasa sa se prajeasca un pic pe exterior.Se adauga apa , vinul, sarea ,piperul si frunza de dafin si se lasa la fiert.Nu trebuie acoperit cu apa.Eu l-am fiert in cucta 15 minute de cand a inceput sa fluiere. In oala normala cred ca ar trebui fiert cam 30-40 minute.
Cand muschiul este fiert se scoate se inlatura ata cu care a fost legat si se taie felii subtiri.
Restul ingredientelor din oala se toaca cu blenderul pana se fac crema sau in cazul in care nu aveti se dau prin strecuratoare amestecand cu o lingura sa se zdrobeasca legumele ca si la fasole frecata.
Se pune sosul intr-o cratita destul de larga incat sa intre filetele de vita bine fara a se suprapune prea mult.Se dau in clocot 2-3 minute , se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjel tocat.
Se poate servi cu orice fel de garnitura. Eu am ales cartofii pireu.