Ciabatta cu muschi de vita

de Oana in Vita, 11 Apr 2012 | 8147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 steakuri de vita
  • o mini-bagheta ciabatta
  • 2 lingurite mustar dijon
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • rozmarin uscat
  • oregano uscat
  • piper
  • 2 frunze de salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta cu muschi de vita:

Bucatile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele, se ung cu 2 linguri de ulei, se asezoneaza. Eu le-am mai taiat pe fiecare pe jumatate.Se incinge o tigaie si se unge cu o lingura de ulei si se frig fripturile cate 2 minute pe fiecare parte. Se scot si se pastreaza acoperite, la cald. Bagheta ciabatta se taie pe lung, pe jumatate si se pune in tigaie, cu partea taiata in jos pentru a absorbi toate sucurile ramase de la carne. Se scoate painea, se unge cu mustarul dijon si se aseaza deasupra o frunza de salata. Se pune cate o friptura de vita pe fiecare jumatate de ciabatta si se servesc cu salata de andive si gorgonzola. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta cu muschi de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gepuk (Tocanita condimentata de vita)