Blat: Separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana ce devin pufoase si isi tripleaza volomul. Adaugati zaharul si mixati in continuare pana ce devin lucioase. Mixati galbenusurile cu uleiul apoi adaugati-le treptat peste albusuri amestecand pana ce se omogenizeata. Incorporati faina usor apoi rasturnati aluatul intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pentru 20-25 de minute sau pana trece testul scobitorii si capata o culoare aurie. Cand foaia de prajitura s-a racit taiati cercuri cu inelul de ornat si puneti-le deoparte.
Crema de branza: Mixati crema de branza cu zaharul pudra si untul pana ce obtineti o crema de consistenta smantani apoi formati mini sandwich-uri cu cercurile de blat si crema de branza.
Topiti ciocolata cu frisca lichida si untul, lasati sa se raceasca cateva minute apoi ungeti folia de plastic cu ciocolata topita si puneti la congelator pentru 1-2 minute sa se intareasca putin.
Imbracati tortuletele cu fasia de ciocolata si dati la frigider pana ce aceasta se intareste. Dezlipiti folia de plastic, ornati cu frisca si fructe congelate si gata de serviti.
POFTA BUNA!!!