Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2015 | 4498 vizualizari

 

Avand multi Ioni si Ioane in familie trebuia sa incropez ceva repede ca aperitiv si le-am facut pe dumnealor micute si bunute. Vi le recomand si voua sunt tare bune.

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foietaj (800 gr.)
  • 1 ou
  • 30 gr susan
  • 500 gr carnati trandafir
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir:

Am lasat de cu seara aluatul de foietaj la dezghetat. Desfacem foaia si taiem patratele mici in care punem feliute de carnati pe care l-am  feliat intre timp. Impaturim in colturi si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul cu putina sare, ungem pateurile cu ou si presaram susan. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade pentru 10 minute. Apoi micsoram temperatura la 180 grade, le tinem in cuptor pana se rumenesc frumos.

Pateurile sunt gata pentru a fi servite. Sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Se pot face si cu branza, ciuperci, carne

2

Deasupra puteti pune si mac in loc de susan sau telemea rasa, cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Carnati in aluat