Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

de Adi in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2017 | 11514 vizualizari

 

Acesti carnaciori Cabanos in foietaj fac parte din meniul nostru de weekend, atunci cand nu facem pizza.
De ceva timp luam parte la prepararea lor si eu si baietii pentru ca se fac tare usor.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat de foietaj( 2x450 g)
  • 10 carnaciori Cabanos
  • putin ketchup dulce
  • 50 g mozzarella rasa
  • seminte de chimen
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult.

Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si mozzarella peste ele, apoi se taie in fasii, atatea cati carnati avem. In cazul meu, 10 fasii/foaie.

Se ruleaza fasiile peste carnati, intinzandu-le, daca este cazul, sa cuprinda toata marimea carnatilor.

Se asaza carnatii inveliti in foietaj in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara chimen peste ei.

Se dau la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade C sau pana cand se rumeneste frumos aluatul.

Se servesc ca aperitive, atat calzi cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

17.09.2017, 21:29

elucubratiiculinare 1

22.09.2017, 08:30

ce buni sunt

navidad_2017 1

09.12.2017, 09:12

Nu inteleg ca vreti sa spuneti in prima fraza din reteta, cea cu "despachetatul/ impachetatul" ?!... Sau e o greseala, sau am eu deficiente prea mari la Limba Romana? Va multumesc anticipat ptr lamurire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado