Miez de lapte cu jambon si ridichi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2012 | 3282 vizualizari

 

Pentru masa de seara este absolut de savuros!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte 75 g.,
  • jambon de porc 2 felii,
  • ridiche 1 bucata,
  • ulei de masline,
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu jambon si ridichi:

Pe o farfurie se aseaza "artistic" jambonul, miezul de lapte, ridichea taiata ca si o floare, se stropeste cu ulei de masline si se presara patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu jambon si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete delicioase