Mic dejun a la Cheia De Gat

de Mutulica in Salate, 16 Apr 2016 | 3015 vizualizari

 

Rosiile au ajuns pe masa romanilor abia in secolul XIX, cand occidentalii erau deja satui de ele si stiau ca aceste „fructe al dragostei”, cum li se mai spunea,  au o multime de proprietati, dar niciuna in domeniul iubirii: acelasi lucru se poate spune despre lacasurile uriase ale tuturor cultelor construite din negura timpurilor pana in zilele noastre ca semn al puterii unor oameni ambitiosi.  
 Pentru ca sunt singur la masa, o sa ma trezesc vorbind si o sa spun ca eu vad viitorul slujbelor religioase intr-o  cladire multifunctionala comuna in care fiecare sa-si gaseasca locul... Asta dupa muuulti ani de educatie... si dupa multe facturi umflate platite tot de noi, aia inca multi si prosti.

 

INGREDIENTE

  • o ciorchina rosii cherry
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 30 ml ulei
  • cateva fire de marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun a la Cheia De Gat:

Tai in patru o mana de rosii cherry pentru ca cele obisnuite in aceasta perioada a anului imi par de plastic (puteti sa folositi orice rosii doriti) si toc un fir de ceapa verde .

Peste toata aceasta salata de rosii cherry sau orice alt soi (nu stiu ce preferati dumneavoastra si nu sunt sigur ce prefera Dumnezeu) radeti branza de oaie, presarati marar, apoi adaugati ulei dupa gust si buzunar (de floarea soarelui sau de masline) si la sfarsit va rog sa ma priviti asemenea celor ce traiesc intr-o lume normala, care au intelegerea faptului ca autorii nu pot mai mult, cand aud un cantecel simplut fredonat de chiulaii mai putin dotati de la ora de religie.

Tipsuri

Nu este obligatoriu sa o mancati dimineata. Se poate si seara, musai sa fiti cu mintea treaza!  Va doresc pofta buna!

TIPS-URI

1

La aceasta salata se preteaza foarte bine branza tare de oaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun a la Cheia De Gat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Mutulica 1

20.04.2016, 06:13

Saru-mana!

mihaelar63 1

27.04.2016, 07:30

Cu marar nu am incercat .La noi in casa mararul a cam fost interzis . Al meu sot zicea ca la Buzau in armata si chiftelele erau verzi de atata marar ) Cred ca ar trebui sa-l introduc din nou in meniu , asa usurel
P.S.- In acest anotimp sunt foarte gustoase rosiile tip Roma ,acelea ovale si nu foarte mari[Li--dl] . Am mai luat gustoase si carnoase , rosii inima de bou, provenienta Spania [Kauf--- land ]

Mutulica 1

10.05.2016, 07:55

saru-mana, Mihaela, mersi pentru pont!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu sos de iaurt