Salata de primavara

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 9 Mar 2010 | 8449 vizualizari

 

pt k am de dat cateva kg jos, trebuie sa ma pun pe slabit, sper sa si reusesc :D
ideea acestei salate mi-a dat-o ala_oancea, doar k eu am combinat cartofii cu altceva

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • o salata verde
  • o legatura ridichii
  • o leg ceapa verde
  • telemea
  • 3 felii sunculita de pui
  • o lingura otet
  • 2-3 linguri de apa
  • sare
  • piper
  • boia picanta
  • marar uscat
  • oregano
  • o lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara:

se curata cartofii, se taie cubulete, condimentam, stopim cu lingura de ulei si se dau la cuptor pt cca 20-30 min, se verifica din cand in cand.

intre timp facem zeama pt salata din otet, putina sare si apa,taiem branza si sunculita cubulete. spalam salata, ceapa, ridichiile, le taiem si le punem peste zeama.

dupa ce au racit cartofii ii punem peste salata si amectecam bine .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf