Mic dejun

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2016 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval afumat Delaco
  • 4 felii sunca presata
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

  • Prajim painea.
  • In mijlocul feliei taiem cu paharul un cerc.
  • Punem painea in tigaie si spargem oul in interiorul cercului.
  • Acoperim si lasam sa se prajeascca oul.
  • Feliile de sunca si cele de cascaval le prajim in putin ulei.
  • Aranjam farfuria si servim calde cu rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci si porumb