Mazare cu carne de vitel

de delia64 in Vita, 3 Iul 2014 | 21974 vizualizari

 

O mancare gustoasa si laudata de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. costita de vitel
  • 50 ml. ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 morcov
  • marar dupa gust
  • 500 gr. mazare
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 150 ml.suc de rosii
  • 1 cana apa calda
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vitel:

Se pune uleiul la incins , se adauga carnea si se amesteca  din cand in cand .

Curatam ceapa , usturoiul si morcovul , le taiem marunt si le adaugam in cratita , lasam la foc mic sa se caleasca impreuna cu carnea .

Punem boia de ardei si sucul de rosii , o cana de apa si lasam sa fiarba  la foc mic amestecand din cand in cand .

Cand carnea este aproape fiarta adaugam mazarea si lasam sa fiarba 20 de minute , completam cu apa fiarta daca este nevoie .

Condimentam cu vegeta , piper si mararul taiat marunt .

Se serveste calda cu salata preferata .

Pofta buna !!!

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune smantana la servire in farfurie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu piure de mazare