Muschi de vitel in sos de bere

de La Ancuta in Vita, 12 Dec 2010 | 6799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de vitel (4-5 felii)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 500 ml bere blonda
  • 1 cana apa
  • 2 frunze dafin
  • cimbru
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 lingura amidon
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel verede tocat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vitel in sos de bere:

Se spala carnea si se taie felii mai groase si se condimenteaza cu sare si piper.

Se curata ceapa si se taie marunt si se pune la calit in putin ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit se scoate din ulei.

Se pune carnea la prajit in locul cepei si se mai adauga ulei daca este nevoie. Se lasa sa se prajeasca putin pe ambele parti.

Se toaca morcovul si pastarnacul marunt. Cand este prajita carnea se adauga ceapa calita, morcovul, pastarnacul, berea si apa. Adaugam frunzele de dafin, cimbrul si bulionul. Lasam sa fiarba cu capac pana scade apa si carnea este fiarta. Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.

Dupa ce a fiert se scoate carnea si se pastreaza la cald.

Adaugam in sos amidonul dizolvat in cateva linguri de apa si mustarul. Lasam pe foc si amestecam pana se leaga sosul. Adaugam patrunjelul tocat, potrivim de sare si stingem focul.

Noi am servit cu spaghete si sos din abundenta.

Sursa cu modificari

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel in sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

13.12.2010, 11:41

Multumesc Diva

MotanLaOale 1

13.12.2010, 13:35

bine arata si bun trebuie sa fie

La Ancuta 1

13.12.2010, 14:44

foarte bun a fost Motan. A avut o aroma deosebita de la bere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza