Mancarica de linte si germeni de legume

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2011 | 7191 vizualizari

 

Deci ce pot spune...decat ca recomand tuturor femeilor sa manance germeni de legume:
germeni de varza rosie(intareste oasele)
germeni de fasole Mung(contin toata gama de vitamina B),care se stie ca face minuni cu parul,tenul
germeni de chili, de broccoli,de orz...
E bine ca eu asa le-am gasit la caserola..
Nemtii folosesc mult la salate acesti germeni,si nu numai
Am pus si o poza cu minunatii embrioni ai plantelor.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr linte(eu nu am gasit decat la conserva prefiarta)
  • 300 grame germeni de legume
  • 3 rosii
  • o ceapa rosie
  • condimente
  • piper cu lamaie
  • cateva fire oregano(eu am avut uscat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de linte si germeni de legume:

Intr-o oala cu o lingura unt am stors si am pus ceapa rosie tocata marunt,rosiile taiate cubulete, lintea, si firele de oregeno.am lasat pe foc mic pana a mai scazut un pic.

Intre timp am spalat cu un jet de apa germenii,i-am pus pe un servetel 3 minunte dupa care i-am stropit cu otet balsamic(f putin)

cand lintea a fost aproape gata am pus condimente dupa gust si germanii de grau amestecand continuu pt ca pasta era groasa si se prindea de fundul oalei.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de linte si germeni de legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde