Ciuperci marinate

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2011 | 9803 vizualizari

 

Va prezint o retea inspirata de Explora Cuisine, usor adaptata dupa gusturile mele,,, Ce va pot spune e doar ca .... merita! Din plin!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci (la alegere)
  • 5 bucati mari de ceapa
  • 1 capatana de usturoi - pisat (sau in functie de gust)
  • 200 ml ulei de masline 
  • un ardei iute - rosu
  • 150 ml otet      
  • cateva fire de patrunjel proaspat
  • condimente dupa gust: piper, sare, oregano, tarhon si rozmarin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci marinate:

Ciupercile, curatate si spalate, le-am pus la fiert, in apa cu sare, pentru aproximativ 15 minute. Le-am lasat sa se raceasca putin, le-am scurs de apa si le-am pus intr-un vas impreuna cu toate celelalte ingrediente, avand grija sa se intrepatrunda uniform. Acoperim etans vasul si il punem la rece pentru cel putin 24 de ore inainte de a fi consumate.

Le puteti combina cu orice doriti sau le puteti consuma ca atare. Sunt gustoase oricum!

Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

la servire am folosit marar proaspat tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci