Mancare de porc cu pastai verzi

de Rahela Velicu in Porc, 29 Dec 2016 | 2957 vizualizari

 

Foarte gustoasa mancarea asta! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-porc-cu-pastai-verzi-si-usturoi/

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pastai verzi
    • 500 g carne de porc
    • 4 linguri de pasta de tomate
    • 1 ceapa
    • 1 capatana de usturoi
    • 50 ml ulei
    • 1 lingura de condiment Maggi secretul gustului
    • piper
    • sare
    • oregano
    • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de porc cu pastai verzi:

Mai intai punem pastaile verzi la fiert.

Carnea de porc o portionam si o calim in ulei incins. Adaugam si ceapa cand incepe sa se caleasca carnea si lasam in continuare inca 9-10 minute la calit. Adaugam 1 cana de apa, pasta de tomate si lasam sa fiarba aprox. 20 de minute. Adaugam si pastaile fierte si mai lasam inca 20-25 de minute la fiert. Condimentam cu piper, oregano si condiment de la Maggi. Mai adaugam apa daca este nevoie.

Adaugam si patrunjelul.

La final, adaugam usturoi pisat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti pune usturoiul in timpul fierberii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca