Mancare de mazare cu ceafa de porc

de Raisha in Porc, 16 Oct 2013 | 7849 vizualizari

 

Desi este o mancarica simpla, este gustoasa si atunci cand nu ai mult timp la dispozitie o poti prepara rapid. Incearca si tu !

 

INGREDIENTE

  • mazare conserva 800 g
  • carne ceafa de porc 300 g
  • ceapa 1-2 buc
  • morcovi 1 buc
  • ardei capia 1 buc
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ceafa de porc:

Carnea se spala, se portioneaza, se rumeneste usor in tigaie in putin ulei.

Ceapa, morcovul si ardeiul capia se adauga peste carne si se calesc cateva minute.

Se adauga o canita de apa sa acopere mancarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata carnea, aproximativ 45 minute, amestecandu-se din cand in cand.

La final se adauga mazarea din conserva care este deja fiarta si se incorporeaza.

Pasta de tomate o desfacem cu putina apa, o turnam deasupra si amestecam.

Condimentam cu sare, piper si boia de ardei dupa gust. 

Mai lasam putin pe foc pana da 2-3 clocote si putem servi.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

17.10.2013, 11:31

O mancare pe gustul meu

Raisha 1

17.10.2013, 14:13

Thank you girls! :-) :-D

anca_rm 1

17.10.2013, 14:30

foarte buna mancarea de mazare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coaste de porc