Mancare de fasole galbena

de Valclaudia in Mancaruri de post, 3 Aug 2014 | 4783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole galbena (prefiarta)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 dovlecel
  • 2 rosii
  • cateva boabe de piper
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 legatura marar verde proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena:

Curatam legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa tocata, o lasam la sotat cateva minute.

Adaugam morcovul taiat rondele, ardeiul taiat fasii, apoi dovlecelul taiat cubulete si lasam sa se gateasca legumele la foc mic.

Adaugam boabele de piper, sare si piper macinat dupa gust, usturoi granulat dupa gust, fasolea prefiarta, rosiile taiate cubulete.

Mancarea este gata atunci cand scade toata apa lasata de legume.

Inainte de servire presaram marar verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza creata cu cartofi, o reteta delicioasa din bucataria bunicii