Ciuperci pe pat de mamaliga

de Veronica22 in Mancaruri de post, 30 Mar 2017 | 5666 vizualizari

 

"retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura marar verde
  • 2 linguri de margarina
  • sare 
  • piper
  • malai pentru mamaliga
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pe pat de mamaliga:

Am calit ceapa si apoi am adaugat ciupercile taiate felii. Le-am calit bine, pana cand a scazut toata zeama lasata. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Preparam o mamaliga moale la care adaugam si margarina.
Ungem o tava de chec cu margarina, punem jumatate din mamaliga, asezam ciupercile si deasupra alt strat de mamaliga. Dam tava la cuptor 30 minute.
Rasturnam pe un platou. Se poate servi atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pe pat de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post in foi de varza