Mancarica de taitei de casa

de girldandy in Pui, 10 Apr 2014 | 7827 vizualizari

 

Cred ca toate stim sa facem taietei de casa fie ca sunt cu oua fie ca sunt fara oua.O mincare simpla si usoara care o facea mama mea in trecut cind nu prea stia ce sa mai faca de mincare.Pentru aceasta mincare ne trebuie putine ingrediente.Pentru taietei cu oua ne trebuie:3oua, faina, praf de sare.Pentru taieteii de post ne trebuie apa faina si un praf de sare.

 

INGREDIENTE

  • taitei de casa,
  • 2 cepe,
  • bulion,
  • patrunjel,
  • aripioare de pui (pentru mancarea de taitei cu oua),
  • sare,
  • piper,
  • oregano.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de taitei de casa:

Prajim aripioarele apoi le scoatem pe o farfurie. Tocam ceapa si o punem la calit in uleiul de la aripioare. Adaugam bulionul, lasam sa se caleasca ceapa cu bulionul, apoi umplem cratita cu apa si o lasa sa dea in clocot. Adaugam taiteii si-i lasam sa fiarba. Cand sunt aproape gata adaugam piperul, oreganul si carnea. Se poate servi cu salata de orice fel sau orice fel de muraturi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana picanta de pui cu ardei