Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor

de ionix in Porc, 18 Feb 2011 | 9524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa două kg cartofi
  • 1 kg pulpă de porc
  • o cutie cubuleţe roşii decojite
  • mărar
  • foi de dafin
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 cepe galbene
  • sare, piper
  • puţin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor:

Carnea se taie cuburi şi se spală  în câteva ape reci, până iese tot sângele, iar după aia se aşează într-un vas yena.    

Peste carne punem: ceapa tăiată cubuleţe, ardeiul tăiat feliuţe, sare şi piper după gust, două-3 foi de dafin, cimbru şi turnăm apă cât să acopere puţin carnea.     Cartofii se taie cuburi şi se aşează printre bucăţile de carne, astfel încât să încapă toţi.   

Dăm vasul de yena la cuptor la foc mic până când carnea este aproape gata. După aia scoatem vasul de yena afară şi turnăm cuburile de roşii şi mărarul tocat.   

Se lasă la cuptor la foc mediu până când scade puţin sosul iar apoi servim.    Se serveşte caldă cu o salată sau murături.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sylvia 1

18.02.2011, 19:35

Ionixule drag in primul rand ca ti-ai pus o poza minunata in al doilea rand ai fost o harinicuta la facut bunatati ceva mai rar, absentez eu din zoa dar te laud retroactiv siin al treilea rand e minunat ce ai facut tu acolo , tare as degusta putin

diaconta 1

18.02.2011, 21:15

ce buna o fi

kamy 1

20.02.2011, 15:30

buuuuna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos picant de rosii