Si ceva carnita......
Mai intai crestam partea de jambon cu sorici si presaram sarea grunjoasa, lasam cca 20 min.
Separat amestecam sosul de soia cu uleiul de masline, boia dulce si boia iute, amestecam bine si turnam acest amestec peste jambon, mai lasam cca. 30 min sa se intrepatrunda aromele.
Intr-o tava asezam hartie de copt, hartia sa fie mai mare, suficient cat sa acoperim jambonul, asezam jambonul, rasturnam peste el amestecul de soia, ulei si boia, acoperim jambonul si pliem bine marginile hartiei de copt, in tava, sub hartia de copt turnam un ibric de apa.
Bagam tava la cuptor la foc mediu cca 3 ore; dupa 3 ore, scoatem jambonul din tava si-l transferam intr-o tava de ceramica, mai ungem putin jambonul cu ulei de masline si presaram boia dulce, turnam o cana cu apa si lasam la cuptor la foc mic inca1 ora sa se rumeneasca.
Se poate servi cu diverse garnituri.