Mamaliguta cu sote de ciuperci

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 10 Dec 2013 | 3422 vizualizari

 

Numai buna in perioada postului, servita simpla, daca nu se poate servi si cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • 1 lingura ulei de masline
  • MAMALIGA
  • 400 ml apa
  • un pahar de 200 ml faina de malai
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu sote de ciuperci:

Sote de ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie feliute subtiri , la fel si ceapa. Punem uleiul in wok  la incins, apoi punem ciupercile , ceapa verde si condimentam cu sare, piper si scortisoara. Sotam cateva minute doar 4-5 min .

Mamaliga:

Se pune apa cu sare la fiert, cand clocoteste se pune in ploaie malaiul si se amesteca sa nu faca cocoloase. O lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand..

Prezentarea se face dupa cum doriti.

TIPS-URI

1

Daca este servita simplu este de post.

2

Putem servi si cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi