O bunatate !!!
Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.
Punem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit.
Adaugam carnea tocata ,sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi schimba culoarea.
Punem suc de rosii si lasam la foc mic pana ce scade sosul amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Completam cu putina apa daca este necesar.Iar daca sucul de rosii este prea acru ,adaugam putin zahar.
Separat intr-o alta tigaie calim ciupercile scurse de ulei si porumbul dulce scurs de apa.
Punem apa la fiert si facem o mamaliga din malai,sare si parmezan.
Ungem un vas pentru cuptor cu unt si turnam un prim strat de mamaliga.
Punem apoi un strat de sos cu carne,acoperim cu un nou strat de mamaliga si incheiem cu un strat din ciuperci si porumb dulce.
Presaram parmezan si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 minute.
Se servete calda.