Mamaliga

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2010 | 15852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pune apa la fiert cu sare,iar cand fierbe in clocot se adauga putina faina si se amesteca energic.Se mai lasa putin la fiert,apoi se mai adauga faina si tot asa pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasulu.Se rastoarna mamaliguta(daca e mai mare)sau se pune cu o lingura in farfurie si se modeleaza!

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:25

daca este prea moale mai pui putin faina,pana incepe sa se desprinda dupa vas

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:27

Asa este Miha,am vazut eu ca lipseste si m-am gandit la fetele care nu stiu sa faca si cauta cum cautam eu acum ceva timp

adry88 1

07.07.2011, 11:13

buna

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti