Tartine acrisoare

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 4935 vizualizari

 

Daca tot mi-a ramas niste crema de branza nu era sa o arunc nu?????si am facut niste tartine....bune bune...

 

INGREDIENTE

  • mai scriu o data ce trebuie pentru crema de branza:
  • 150 gr branza de vaci
  • jumatate lingura unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 8 felii de  paine
  • 1 castravecior murat
  • gogosar in otet
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine acrisoare:

Frecam branza bine cu o furculita, adaugam untul ,sare si piper(dupa gust) si omogenizam . La urma adaugam marar verde tocat marunt. Astfel obtinem crema de branza.

Punem o tigaie de teflon la incins . Punem feliile de paine si le prajim pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Le lasam sa se raceasca, apoi ungem feliile de paine cu crema de branza ,in strat mai gros. Deasupra punem fasii de castravecior murat , felii de gogosar si frunzulite de patrunjel verde.

Apoi le savurati ..mmmm...parca si aud cum trosneste painea prajita....bunnnnn.....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.10.2010, 11:12

multumesc roberta
naidna am facut 8 felii...dar am branzica si tot ce imi trebuie si pot sa mai fac imediat

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 20:05

pai cum sa o arunci?.............mai bine arunci o felie la mine................

Rocsi 1

24.10.2010, 20:40

asa o sa fac medi...prindeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite