Macrou condimentat

de elucubratiiculinare in Peste, 28 Mai 2013 | 12079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou,
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță pudră ghimbir
  • 1 linguriță pudră usturoi
  • 2 linguri sos Tabasco
  • 1 linguriță zahăr
  • 2 linguri ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou condimentat:

Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape. Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)

După ce zvântăm peștele cu un prosop de hărtie, se crestează ușor pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la o lămâie. Într-un castron amestecăm uleiul de măsline cu praful de ghimbir și cel de usturoi, sosul Tabasco și zahărul. Ungem peștii cu acest sos și se pun într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Se dau la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.

Servim imediat cu garnitură de legume. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou condimentat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]