Lumaconi umpluti cu crema de conopida

de rodicamaria in Paste, 6 Apr 2013 | 2684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 buc lumaconi
  • 4 buchete mari de conopida
  • 1 buc.polonez de pui
  • 1 lingura mare ardei kapia macinat(de la borcan)
  • 1/2 lingurita marar tocat marunt
  • 200 ml suc de rosii(bulion facut acasa)
  • 100 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lumaconi umpluti cu crema de conopida:

Lumaconi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Conopida se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.Apoi se marunteste cu robotul.

Polonezul se desface de pielita si se marunteste cu robotul.

Se amesteca crema de conopida cu polonezul si cu ardeiul kapia.Daca este prea uscat amestecul mai puneti 1-2 linguri din apa in care a fiert conopida.Se pune piper si sare daca mai este nevoie.

Cu acest amestec se umplu lumaconi care se aranjeaza apoi intr-o cratita unsa cu ulei.Se adauga 1/2 pahar cu apa si apoi se toarna bulionul.

Se pune capacul si se dau la cuptor pt.35-40 min.

Se scoate cratita din cuptor,se ia capacul si se lasa sa se racoreasca.

Apoi se presara cascavalul si se mai da la cuptor(fara capac) inca 15 min.

 

 

TIPS-URI

1

se pot folosi si alte paste care se preteaza la umplut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lumaconi umpluti cu crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu broccoli si conopida