Legume cu sos de soia si orez

de katty in Mancaruri de legume, 10 Feb 2015 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 fir praz mai gros
  • 1/2 ardei gras rosu
  • o mana de fasole verde congelata
  • 3-4 buchetele broccoli congelat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • cascaval ras
  • piper macinat
  • orez salbatic pentru garnitura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu sos de soia si orez:

Tai morcovul rondele subtiri , prazul felii groase de 1 cm ,ardeiul gras fasii.Incinzi uleiul intr-o tigaie ,adaugi  morcovul ,lasi cateva minute,amestecand usor ,adaugi apoi prazul ,ardeiul gras ,iar la sfarsit fasolea verde si broccoli .Lasi legumele 2-3 minute sub capac ,adaugi putina apa  ,sosul de soia si piperul macinat .Amesteci  usor din cand in cand ,sa nu sfarami legumele .
Fierbi orezul  in apa  clocotita cu sare   15 minute ,apoi il scurgi .Pui orezul scurs in mijloc ,legumele pe margine ,apoi presari cascavalul ras mare deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu sos de soia si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume coapte cu sos de usturoi si smantana