Langosi unguresti

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Sep 2016 | 11740 vizualizari

 

Astazi am avut o pofta nebuna de langosi...mi-am adus aminte de langosii superbi pe care i-am mancat cu ceva timp in urma la Sibiu si-am rasfoit putin cateva retete....m-am oprit la reteta frumoasei  mele prietene Giulia (unguroaica), reteta pe care o aveam salvata in caietel, de fapt a mamei ei...si bine am facut...au iesit incredibil de buni! Asa ca sarut mana pentru masa mami, au iesit minunat !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina ( faina pentru intins)
  • 1 plic drojdie
  • 1 ou mare( sau doua micute)
  • 400 gr. iaurt( eu am pus grecesc)
  • un praf de sare
  • zahar pudra vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi unguresti:

Langosii se pregatesc repede insa aveti putin de asteptat pana este gata aluatul.

Faina se  cerne si se pune intr-un vas larg, se amesteca cu restul ingredientelor , se framanta aluatul( cam 5 minute), se infaineaza usor si se pune in folie la rece doua ore. 

Se iau bucati din aluat se intind si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.

Se pudreaza cu zahar (sau dupa dorinta) si se mananca cu pofta! :)))))))

TIPS-URI

1

se mai pune deasupra branza razuita, smantana, cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi unguresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

27.09.2016, 23:46

noiinbucatarie multumesc!

RuxyRux 1

27.09.2016, 23:47

Diuta scumpa.....daaaaa...grozave sa stii! Multumesc draga mea!

Panacris 1

27.10.2018, 19:09

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti