Am zis sa nu treaca asa ...
LA MULTI ANI SI FRUMOSI si cat mai multi membri activi .
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu-n praf de sare si cu fructoza; se adauga pe rand galbenusurile, amestecandu-se dupa fiecare. Se adauga si praful de Creme Ole si se mixeaza pana la omogenizare. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava destul de mica (eu am una de 25/25), tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, ptr 20-25 de minute. Se testeaza si cu scobitoarea; se lasa la racit, timp in care pregatim crema .
Intr-un bol adanc se toarna laptele, frisca lichida si praful de vanilie si se bate cu mixerul, pana devine o crema destul de ferma, care se va intinde pe suprafata blatului .
Se pregateste si glazura, stiti voi cum, dar eu imi bat gura ... toate ingredientele pe baine marie, exclusiv untul, dar eu mai pun si laolalta :d . pana la formarea delicioseniei; se lasa un pic sa se racoreasca si se intinde peste crema. Daca doriti si briz-brizuri, puteti adauga ciocolata rasa sau de-alea din comert: stelute, drajeute... Se da la frigider pana in momentul servirii, cand se va portiona dupa plac .
E buna, e foarte buna ... am facut-o de mult taaare, dar acum i-am gasit locul .
1
Ati recunoscut-o , nu ? ESTE KREM A LA KREM :d ... n-am reusit sa gasesc si poza cu praji glazurata , scuze ...