Kinder pinguin

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 25 Sep 2010 | 17583 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri apa
  • 10 g praf de copt
  •  

Crema :

  • 600 ml frisca lichida
  • 1 lingura miere
  •  

Glazura:

  • 400 g ciocolata
  • 200 g margarina rama maestro
  • 4 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder pinguin:

Blat:galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga uleiul si apa,apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.Compozitia se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul scobitorii.Dupa ce se raceste se taie in doua pe latime.

 

Crema: frisca se bate cu mierea pana devine foarte tare.Pe prima foaie de blat se intinde ½ din cantitatea de frisca.

 

Glazura 1: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Cand se raceste putin se toarna peste stratul de frisca si se intinde cu grija.Se baga la congelator pana se intareste bine,apoi se intinde cealalta parte de frisca si a doua parte de blat.

 

Glazura 2: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Glazura se toarna peste blatul de cacao si se da la frigider.Se proportioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder pinguin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parisul in flacari