JELEU DE PORTOCALE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 4777 vizualizari

 

Vrem un desert și pe această cale
Vă recomand un jeleu de portocale

 

INGREDIENTE

coaja de la 3 portocale (fara partea alba),

200 g de zahar,

500 ml apa,

1 ½ plic gelatina

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA JELEU DE PORTOCALE:

Se razuie coaja de la portocale si le lasa sa se infuzeze in apa, peste noapte.
Strecuram lichidul si amestecam cu zaharul apoi dizolvam gelatina in el.
Lasam 10 minute apoi punem pe foc si amestecam continuu pana se topesc cristalele de gelatina, fara a fierbe. 
Turnam in forme.
Lasam la frigider peste noapte apoi ornam cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "JELEU DE PORTOCALE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu jeleu de struguri