JELEU DE PORTOCALE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 4298 vizualizari

 

Vrem un desert și pe această cale
Vă recomand un jeleu de portocale

 

INGREDIENTE

coaja de la 3 portocale (fara partea alba),

200 g de zahar,

500 ml apa,

1 ½ plic gelatina

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA JELEU DE PORTOCALE:

Se razuie coaja de la portocale si le lasa sa se infuzeze in apa, peste noapte.
Strecuram lichidul si amestecam cu zaharul apoi dizolvam gelatina in el.
Lasam 10 minute apoi punem pe foc si amestecam continuu pana se topesc cristalele de gelatina, fara a fierbe. 
Turnam in forme.
Lasam la frigider peste noapte apoi ornam cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "JELEU DE PORTOCALE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort sah cu bomboane M&M si mouse de jeleu