Iepure la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2010 | 27509 vizualizari

 

am tras cu ochiul la una din retetele Sylviei si am luat ideea cu berea pusa la iepure....

 

INGREDIENTE

  • 1iepure de casa
  • piper,sare.vegeta
  • 1lingura sos soia
  • 1lingura sos worcester
  • usturoi
  • slanina
  • foi de dafin
  • ulei de masline
  • 1ardei gras
  • 2cepe verzi
  • 1borcan ciuperci
  • 1lingurita rozmarin
  • patrunjel
  • 1morcov
  • 100ml suc de rosii
  • 1legatura de patrunjel
  • 1lingurita cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Se spala iepurele.Se face un sos din sosul de soia si woecester,ulei,sare,piper,rozmarin,cimbru si vegeta si se unge iepurele si se lasa cateva ore la rece.

Se pune iepurele in vasul roman,se impaneaza cu slanina si usturoi,turnam berea,sucul de rosii si amestecul in care a stat iepurele.

Se pun ardeii tocati marunt,morcovul taiat rondele,ardeiul maruntit,ciupercile,ceapa taiata rondelesi patrunjelul tocat marunt,2-3foi de dafin,se mai sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se da la cuptor cu vasul acoperit 2 ore,apoi se da jos capacul si se mai lasa 30minute pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu piure de cartofi si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ardei si fenicul in vas roman