Am și eu de ceva timp un slow cooker Crock Pot, dar nu l-am folosit deoarece tot timpul eram pe fugă și mi se părea că pregătirea bucatelor necesită prea mult timp. Mare greșeală am făcut. Pui toate ingredientele în slow cooker și cât timp îsi face treaba poți să pregătești altceva fără să-i ai grija, iar la final obții un preparat delicios.
Carnea de ied a ieșit foarte fragedă și gustoasă și chiar a fost pe placul întregii familii.
Tai toate legumele cubulețe și le așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot.
Dezosezi pulpa și o tai în bucăți generoase și o așezi peste legume. Presari condimentele si usturoiul tăiat felii peste carne. Torni uleiul de măsline.
Pasezi roșiile cu blenderul, adaugi sare și torni sosul peste carne
Acoperi cu capacul de sticlă și setezi aparatul Crock-Pot pe modul high (4 ore).
A ieșit o tocată delicioasă. Carnea de ied era foarte fragedă și gustoasă.