Ied cu legume la slow cooker Crock-Pot

de oanapl in Slow Cooker, 21 Oct 2019 | 3460 vizualizari

 

Am și eu de ceva timp un slow cooker Crock Pot, dar nu l-am folosit deoarece tot timpul eram pe fugă și mi se părea că pregătirea bucatelor necesită prea mult timp. Mare greșeală am făcut. Pui toate ingredientele în slow cooker și cât timp îsi face treaba poți să pregătești altceva fără să-i ai grija, iar la final obții un preparat delicios. 
Carnea de ied a ieșit foarte fragedă și gustoasă și chiar a fost pe placul întregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpă de ied
  • 4 cartofi
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 morcov
  • 2 roșii
  • 2-3 căței de usturoi
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 2 roșii mari
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • pentru sos:
  • 2-3 roșii
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied cu legume la slow cooker Crock-Pot:

Tai toate legumele cubulețe și le așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot.
Dezosezi pulpa și o tai în bucăți generoase și o așezi peste legume. Presari condimentele si usturoiul tăiat felii peste carne. Torni uleiul de măsline.

Pasezi roșiile cu blenderul, adaugi sare și torni sosul peste carne
Acoperi cu capacul de sticlă și setezi aparatul Crock-Pot pe modul high (4 ore). 

A ieșit o tocată delicioasă. Carnea de ied era foarte fragedă și gustoasă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot