Iaurt de casa

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2014 | 3296 vizualizari

 

Cel mai bun!!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte
  • 2-3 linguri de iaurt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa:

Laptele se fierbe si se lasa la racit pana putem tine degetul in el. Se toarna in borcane. Eu am folosit borcan de 800 . Iaurtul se amesteca cu 2-3 linguri de lapte si se pune cate 2 linguri  peste laptele din borcan si se amesteca.

Se acopera cu prosoape si se lasa la caldura in bucatarie sau camara de pe o zi pe alta.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu lapte nefiert doar incalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iaurt de casă