Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2015 | 13003 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de facut pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • 3 oua
  • 100 gr de faina
  • 100 gr branza sarata de vaca
  • 100 gogosari murati
  • 100 gr lapte
  • 1/2 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati:

Intr-un castron se mixeaza ouale, se adauga laptele si telemeaua data pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou cu o spatula prin miscari usoare.

Carnatul si gogosarul se taie feliute si se adauga in compozitie si se omogenizeaza.Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se unge cu putin ou batut, pentru culoare.

Se coace la foc mediu pana devine aurie si trece testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

Daca compozitia vi se pare prea moale puteti sa mai adaugati putina faina sau branza rasa pentru a avea o consistenta mai bogata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din carne tocata cu morcov