Iaurt de casa

de jolygina in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 2788 vizualizari

 

cu acest aparat se face foarte repede iaurtul si este mult mai bun decat cel din comert ,baiatul meu isi amesteca cu ce vrea el si tot timpul schimba combinatiile

 

INGREDIENTE

  • 1200 ml lapte
  • 200 g iaurt
  • fructe confiate
  • bomboane boni bon
  • fructe proaspete
  • dulceata
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa:

Amestecam iaurtul cu laptele rece apoi il distribuim in borcane dupa care punem capacele si le asezam in interiorul aparatului.

Punem capacul mare si le lasam fara sa le miscam timp de 8 ore ,este foarte important sa nu se miste aparatull .Cand iaurtul este gata

Se pot face diverse combinatii cu fructe proaspete ,cu cereale ,fructe confiate sau chiar cu dulceata este foarte bun.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

22.11.2014, 09:37

babi5 1

22.11.2014, 14:19

Corinuta 1

23.11.2014, 10:51

tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iaurt de casa