Varza calita la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 49009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 verze(acra sau dulce)
  •  2 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • marar
  • patrunjel
  • piper boabe
  • boia iute/dulce
  • bulion
  •  foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la cuptor:

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in putin ulei,

Dupa ce s-a calit se adauga varza tocata fideluta.

Se acopera cu un capac si se lasa la calit.

Inainte sa se bage la cuptor se adauga morcovul, mararul, patrunjelul, boia, dafinul si bulionul (si o cana cu apa daca este nevoie)

Se amesteca si se da la cuptor  pana varza capata o culoare aramie. Se poate servi cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu fasole