Hrean ras in otet pentru Iarna

de babi5 in Conserve, 1 Oct 2014 | 6282 vizualizari

 

Te cam face sa plingi dar este tare bun linga o bucata de sunca fiarta si un cirnat de casa yamiii! Dar se potriveste bine si ca aperitiv in cornete de sunca de praga.,si se pot prepara si alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 18 radacini hrean( marimi diferite)
  • 250 ml.apa
  • 200 ml. Otet de 9 grade
  • 1/2 lingura sare
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean ras in otet pentru Iarna:

Se spala bine radacinile de hrean apoi se curata, se dau prin razatoarea mica(cine are robot este super)

Apoi intr-un castron punem apa,otetul,,sarea si zaharul, amestecam bine pina  se topeste zaharul si sarea, turnam compozitia obtinuta peste hrean amestecam bine si lasam 15 minute timp in care  amestecam din cind in cind.

Apoi punem hreanul in borcanele spalate si uscate din timp.Sigilam si directia camara,apoi la Oras.

TIPS-URI

1

Am obtinut din cantitatea enumerata 3 borcanele de 450 ml.

2

Este un picut migalos pina il pregatesti de borcan dar merita osteneala

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean ras in otet pentru Iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vanata impluta cu varza ( in varianta marinata)