Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan

de Ksenya in Conserve, 5 Oct 2016 | 13648 vizualizari

 

Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei iuti spalati ,soiuri diferite
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 frunze telina spalate
  • 8-10 catei usturoi
  • ulei cat sa umplem golurile din borcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan:

Coacem ardeii pe plita,tabla  sau cuptor .

Intr-un borcan bine spalat, presaram putina  sare ,asezam ardeii copti un strat,adaugam usturoi taiat subtire,apoi telina taiata grosier.Iarasi putina sare ,apoi un alt strat de ardei,usturoi si telina.Continuam asa pana umplem borcanul,ultimul strat sa se  termine cu frunze de telina .Umplerea se face pana la gulerul borcanului.Turnam incet ulei si asteptam pana se umple toate golurile,inchidem cu capac si dam la loc racoros.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

pentru a crea un echilibru ,va sfatuiesc sa puneti ardei iuti si din cei mai putin iuti

2

Dupa ce ati consumat ardeii ,veti obtine un ulei aromat si picant pe care il puteti folosi la contimentat cartofi ,salate ,sosuri,pizza ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ksenya 1

11.10.2016, 10:12

Multumesc de vizita

RuxyRux 1

11.10.2016, 23:05

Multumesc draga mea!

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:20

Ce idee grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vegeta de casa