Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa.
Coacem ardeii pe plita,tabla sau cuptor .
Intr-un borcan bine spalat, presaram putina sare ,asezam ardeii copti un strat,adaugam usturoi taiat subtire,apoi telina taiata grosier.Iarasi putina sare ,apoi un alt strat de ardei,usturoi si telina.Continuam asa pana umplem borcanul,ultimul strat sa se termine cu frunze de telina .Umplerea se face pana la gulerul borcanului.Turnam incet ulei si asteptam pana se umple toate golurile,inchidem cu capac si dam la loc racoros.
Pofta buna!
1
pentru a crea un echilibru ,va sfatuiesc sa puneti ardei iuti si din cei mai putin iuti
2
Dupa ce ati consumat ardeii ,veti obtine un ulei aromat si picant pe care il puteti folosi la contimentat cartofi ,salate ,sosuri,pizza ...etc