Hamsii

de gaby_gabytza in Peste, 24 Mar 2013 | 7843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga hamsii
  • faina de malai
  • 1 lingura faina grau
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile congelate le tinem 15 minute in apa rece, dupa care le curatam si le spalam in cateva ape. Le stergem cu un prosop de bucatarie

Amestecam faina de malai cu faina de grau, sarea si piperul.

Trecem hamsiile prin amestecul de faina si le prajim in uleiul incalzit, dupa care le scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la tigaie cu legume chinezesti