Hamsii

de gaby_gabytza in Peste, 24 Mar 2013 | 8678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga hamsii
  • faina de malai
  • 1 lingura faina grau
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile congelate le tinem 15 minute in apa rece, dupa care le curatam si le spalam in cateva ape. Le stergem cu un prosop de bucatarie

Amestecam faina de malai cu faina de grau, sarea si piperul.

Trecem hamsiile prin amestecul de faina si le prajim in uleiul incalzit, dupa care le scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]