Carnea
Carnea, ceapa, cartoful si morcovul le-am tocat cu ajutorul robotului de bucatarie pana a rezultat o pasta. Pasta de carne am asezat-o intr-un bol, am presarat condimentele, oul, pesmetul si patrunjelul tocat si am amestecat bine compozitia.
Carnea am fript-o, pe ambele parti, intr-o tigaie teflonata cu putin ulei.
Chiflele
Am cernut faina, am asezat-o intr-un castron mare si am format un "cuib" in mijloc in care am adaugat laptele caldut, sarea, zaharul, un ou si drojdia. Am framantat si spre final am inglobat uleiul (am framantat coca cu mainile unse cu ulei) si am lasat la dospit cca 30 min. Apoi am format chiflele in forma dorita si le-am asezat in tava, peste hartia de copt, lasandu-le la dospit inca 15-20 min. Am uns cu ou si am presarat susan. Le-am copt la foc potrivit.
Am taiat chiflele pe mijloc si am asezat salata, carne, felii de rosii si castraveti.
Am servit hamburgerii impreuna cu cativa cartofi prajiti.