Omleta cu rosii

de artistique in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 3425 vizualizari

 

O reteta sanatoasa, plina de proteine ,buna pentru sportivi !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • un sfert de ardei gras verde;
  • o ceapa mica tocata in blender;
  • 2 rosii medii;
  • sare de mare;
  • piper;
  • o felie de salam crud-uscat;
  • 2-3 fire de patrunjel.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii:

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine  adaugand sare si piper dupa gust.

Se pune o tigaie non-stick la incins unsa doar cu ulei si se adauga compozitia de omleta in tigaie uniform precum o clatita, se lasa sa se prinda bine pana ce observam ca incepe sa se faca omleta, apoi o rupem de la mijloc in bucatele mari si o lasam pe foc intorcando pe partea opusa ,pana ce aceasta se rumeneste putin.

Dupa ce e gata o punem pe un platou in care asezam taiate cele doua rosii si restul de ceapa facuta in blender presarata pe ele si inca putina sare.

Ornam omleta cu firele de patrunjel.

TIPS-URI

1

aveti grija sa nu ardeti compozitia, tigaia trebuie sa fie incinsa bine si sa va miscati destul de repede !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremwursti in aluat si chifle