Gogoşi greceşti

de madi_marin in Dulciuri, 16 Iun 2012 | 8504 vizualizari

 

Sunt de fapt gogoşi din aluatul opărit pentru eclere. Se servesc cu miere şi scorţişoară măcinată.

 

INGREDIENTE

  • 1 şi 1/2 cană de apă
  • 1 cană de făină
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • puţină sare
  • ulei pentru prăjit

Pentru servit:

  • miere
  • scorţişoară
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi greceşti:

Se pune apa la fiert cu untul şi un praf de sare. Când clocoteşte se adaugă făina toată odată şi se amestecă energic ca sa nu se facă cocoloaşe. Se  pune aluatul la răcit.

Când e bine răcit  se pun pe rând ouăle amestecând foarte bine după fiecare.

Se pune ulei la încins şi se pune aluat cu linguriţa.Gogoşelele se rumenesc rapid pe toate părţile, apoi se scot pe şervete de hârtie ca să absoarbă surplusul de ulei.

Se servesc cu miere şi pudră de scorţişoară.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi greceşti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

madi_marin 1

17.06.2012, 20:35

aziz.....multumesc...

ela 1

17.06.2012, 20:59

sa imi aduci si mie niste gogosi

madi_marin 1

18.06.2012, 19:37

ela...iti aduc gogosi cand vin la o portie de cartofi noi la cuptor....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele ,,turnate"