O placinta incredibil de buna si usor de facut;prima data cand am vazut-o la Edith,nu mi-a venit sa cred ca se poate;am facut-o si va spun si voua(in caz ca nu ati facut-o),ei bine da,se poate!!
Merele spalate,rase,amestecate cu scortisoara,arome,le lasam deoparte;intr-un bol amestecam bine faina,gris,zahar,praful de copt;margarina o taiem in trei bucati egale,apoi
In tava de yena punem cubulete de margarina pe toata suprafata,apoi jumatate din gris,peste gris jumatate din cantitatea de mere,urmeaza restul de gris,deasupra cubulete de margarina,restul de mere,restul de margarina iar deasupra nuca din belsug;presam putin cu palmele nuca,apoi lasam tava la cuptor la foc potrivit45-50min
Dupa ce s-a racit taiem si servim.
1
trebuie sa aveti mere zemoase ca sa se imbibe in gris sa formeze un blat