Aluatul de gogosi iese mai pufos daca adaugi si putina branza de vaci, m-a invatat mama-soacra! Assa ca am adaugat branzica cu smantana "ceva fin".
- drojdia o amestecam cu o jumatate de lingura de zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.
- amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.
- punem maiaua cu amestecul de ou,laptele si praful de sare la cald ;cand s-a umflat asezam in vasul pentru framantat putina faina si adaugam branzica si aromele
- apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.
- il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.
- cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.
- cu un pahar taiem cercuri.
- le dam drumul in tigaia cu ulei incins.
- procedam asa pana terminam aluatul.
- le scoatem pe un platou acoperit cu hartie pergament.
- le crapam usor si le umplem cu crema de ciocolata
- decoram cu sos caramel