Gem de rabarbar

de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7482 vizualizari

 

Un gem acrisor si aromat

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.rabarbar
  • 500 gr.geliezucker
  • 1 ling.afine congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de rabarbar:

Rabarbarul l-am curatat,l-am taiat mai mic si l-am tocat cu robotul.L-am pus intr-o craticioara cu putina apa impreuna cu afinele zdrobite si le-am lasat putin sa fiarba pana s-a inmuiat rabarbarul si a scazut apa dar nu de tot.Am adaugat zaharul si am mai fiert 10 min.Am pus in borcane,am pus capacul si borcanele in patura pana a doua zi.

 

TIPS-URI

1

afinele le-am pus ptr.culoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de rabarbar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

pe 13.05 la 09:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine