Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7942 vizualizari
kamy 1
mona...cel mai bun compot e cel de rabarbar
ruxy...multumesc
cris....multumesc
diaconta 1
bun bun buuuuuuuuuuuuuuuun
dia...buuuun
Anamaria7 1
ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?
ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms
adry88 1
foarte bun
MotanLaOale 1
trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata
eduard....asa-i
vladimir....bun bun
gaby_gabytza 1
gabytza....ms
Bucataras Medi 1
ce culoare frumoasa..............
medi....multumesc
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:48
la 07:15
ieri la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!