Friptura mixta, cu bere cu lamaie

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2013 | 4944 vizualizari

 

A iesit minunata !!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 500 gr costita cruda
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia
  • 200 ml apa
  • 200 ml bere cu lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta, cu bere cu lamaie:

Puiul se spala si se transeaza. Costita se taie bucati .

Se aseaza in tava si se condimenteaza cu sare, piper, boia, praf de usturoi.

Se adauga apa si berea, si se acopera cu folie de aluminiu.

Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit o ora , se scoate folia si se mai lasa 15-20 min sa se rumeneasca.

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Berea cu lamaie se poate inlocui cu bere simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta, cu bere cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]